Om

Träning är något vi tycker är väldigt viktigt då cirkulation, rörlighet och styrka går hand i hand. Alla dessa delar bör finnas för att få en så balanserad kropp som möjligt! När styrkan ökar i kroppen och du känner dig mer vital, det är en känsla som naturligt sker när du känner dig stark!

En annan viktig del av träningen är att när du tränar hårt, alltså tungt eller med högpuls, så släpper spänningar som stress, oro, ångest etc. Det är alltså inte bara lite träning, det är hälsa för både kropp och knopp.

En viktig del i er träning är att vi vill få upp rörligheten i dina muskler för att släppa spänningar i skelett och leder.

Rörlighet i kroppen skapar en mer avslappnad kropp, tänk såhär, om du sitter vid datorn eller i grävmaskinen i ca 6timmar per dag då behöver du på något sätt motverka anspänningen som sker i kroppen. Motverkningen sker via enkel stretchning, stretchning är ett bra och enkelt sätt att ställa kroppen i olika positioner för att dra ut muskeln och på så vis kan du enkelt motverka stelhet i dina muskler. En viktig del är att du har andningen med dig, vid utandningen slappnar kroppen av och du använder dig av kroppens funktioner för att lösa upp spänningar. Det finns ingen anledning att forcera en stretch!