Innan du bokar

Vid besvär med smärta och värk:

Vi på Stockselius Praktik lever efter ett motto att om du inte känner av någon skillnad efter 3st behandlingar rekommenderar vi vidare då era besvär är något mer än muskelärt. Därför tycker vi att det är bra att du bokar in 1st Nybesök Massageterapeut och 2st Återbesök, med minst 3 dagars mellanrum eller max 7-10dagar, detta kallas i rehabiliterande syfte.

Om du känner att det ger resultat fortsätter vi en gång i veckan eller varannan vecka tills dina besvär är borta. Därefter är det upp till dig om du vill gå i förebyggande syfte 6-12 gånger om året, alltså 1 gång i månaden eller 1 gång varannan månad. Då rekommenderar vi helkroppsbehandlingar om inget annat önskas


Vid stresssymptom:

Boka enAdrenaldamm, Marma ellerTaktil massage för att se om det är något för dig. Om Taktil massage skulle vara av intresse så är rekommendationen i rehabiliterande syfte. Det ser lite annorlunda ut då du behöver boka 10st behandlingar. Detta gör du för att boosta igång Oxytocinet!

Då bokar du 1st behandling en gång om dagen i 5 dagar Vecka.1, 2st behandlingar Vecka.2, 2 st behandlingar vecka 3 och 1st behandling Vecka.4.

Därefter kan gå i förebyggande syfte varannan vecka eller 1 gång i månaden.


Om du är osäker på vad just du behöver, skicka in en behovsanalys till oss så kontaktar vi dig normalt inom 48H.