Stockselius Praktik, Uppsala

IMG_6449

HĂ€r har ni oss, Nicklas och Ronja đŸ€—

Det Ă€r vi som tillsammans driver Stockselius Praktik. Nicklas Ă€r certifierad massageterapeut och Ronja Ă€r diplomerad friskvĂ„rdsmassör. Vi kan hjĂ€lpa dig med allt frĂ„n förebyggande till rehabiliterande, taktila och avslappnande massagebehandlingar. Nicklas erbjuder Ă€ven dry needling och personlig trĂ€ning i förebyggande och rehabiliterande syfte. Vi brinner för hĂ€lsa och vĂ€lmĂ„ende och fortsĂ€tter att utbilda oss vidare inom Ă€mnet. Att se dig mĂ„ bra fĂ„r oss att mĂ„ bra! Njut nu av sommaren och om du har nĂ„gra frĂ„gor till oss sĂ„ tveka inte att ringa, maila eller pĂ„ annat vis kontakta oss. Vi kommer att finnas tillgĂ€ngliga hela sommaren. ☀

↑ Upp - Kategori: Okategoriserade | Tagged |


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *