Personlig Träning

Personligträning 60min (Tänk på att innan du bokar ska du ha varit på ett Nybesök Massageterapeut, läs mer Här.)


Den Personliga Träningen du kan få hos oss är i rehabiliterande syfte och i förebyggande syfte där vi fokuserar på dig som individ. Vi skapar ett program där du använder din egna kroppsvikt i största möjliga mån för att utföra olika moment. Vi kan även använda oss av hantlar, gummiband, kettlebells etc om det behövs!

I träningen vill vi även få in rörligheten. Det finns många typer av rörlighets träning idag och vi använder oss av vanlig traditionell stretching där du använder dig av olika positioner för att få till en töj eller utdragning av muskeln.

Vi använder oss av ett program som heter ExorLive där vi kan skriva ut och maila övningarna till dig, så du får dom i text och även kan spela upp övningarna på datorn.


Är du intresserad av att utveckla din träning på gymmet till nya nivåer? Lära dig tekniker som är anatomiskt rätt för din kropp? Eller vill komma igång rätt på gymmet och inte göra fel? Eller varför inte lära dig Tyngdlyftningstekniker som ryck, drag och stöt?

Då har ni hittat rätt för vi har fått möjligheten att ha Lokal i samma byggnad som den väl remitterade Tom Söderholm! Han har varit med i OS, tränat landslag, har tillräckligt med utbildning och egen erfarenhet för att bli kallad en av Sveriges Bästa. Så tveka inte att kontakta honom vid utveckling av din träning!

Tom nås endast via telefon: 0708-531 851


LÄS MER OM PERSONLIG TRÄNING