Omdömen

Nicklas på Stockselius är den absolut bästa massören jag haft. Han gav mig djupgående behandling mot kroppsont och muskelproblem. Utöver behandlingarna gav han tips för tränings- och stretchövningar. Det märks att han kan kroppen och är passionerad för att hjälpa människor må bättre, hälsosammare liv.


”Det var nice! Han var fett trevlig och det var superskönt. Precis vad jag behövde mot min migrän :D”


”Lyhörd för problematiken. Noggrann och bra uppföljning.”


”Bokade tid för massage av ond nacke och får nu hjälp både med den och min onda rygg som inte haft värkfri på många år. Har nu för första gången känt att jag är på rätt väg att hitta verktyg för att få en smärtfri rygg och nacke! Jag rekommenderar starkt Stockselius praktik då han ser helheten och inte bara fokuserar på den onda punkten.” 

”Otroligt duktig och kompetent inom sitt område, kan starkt rekommendera Stockselius Praktik om man vill veta hur ens kropp mår och vad den behöver”

”Bemötandet var av högsta klass redan innan jag kom till praktiken för behandling. En bättre förklaring på min problematik än både läkare, sjukgymnaster och naprapater/kiropraktorer givit fick jag redan via mail vilket gjorde att det kändes helt rätt att gå hit!
Nicklas arbetar med högsta klassens behandling och ger allt! Jag har också fått mycket bra förklaringar på både problematik och möjliga lösningar och äntligen känner jag hopp om att bli bra igen.”
Vill å det varmaste rekommendera Stockselius Praktik”

”Älskar atmosfären och den öppna kommunikationen. 
Känner sig välkommen direkt och det är oerhört lätt att våga öppna sig och prata om allt mellan himmel och jord under tiden man är där. 
Nicklas är en klippa på det han gör!”

”Har alltid fått ett trevligt bemötande och bra behandling. Dom är även väldigt duktiga på att följa upp efter behandlingen och bryr sig verkligen om hur man mår. Rekomenderar dom starkt.”

”Niklas är professionell, engagerad, personlig och inkännande. Fick mycket bra genomgång och konkreta råd om min fysiska status och tips på bra stretchövningar för mig och min kropp. Efter första behandlingen så svarade min kropp med en känslomässig urladdning, vilket bemöttes på ett bra och diskret sätt. Hos Niklas blir man väl omhändertagen. En mycket duktig massör. 
Jag rekommenderar honom varmt!”

”Bra information på hemsidan, lätt att boka tid, bra med foton. Var lite nervös att gå till en manlig massör men det släppte på än gång. Bokade nybesök 90 minuter och har aldrig blivit så utförligt bedömd av min fysik – som var i stort behov av träning – men nu har jag kommit igång. På återbesöket en vecka senare blev jag känslosam – vilket aldrig hänt mig förr – men han var diskret och empatisk.”


”Stockselius är professionell, lyhörd, personlig, respektfull och mycket trevlig. Jag rekommenderar honom varmt.”


Jättebra bemötande o en bra lite annorlunda massage mot andra ställen. Positivt!”

”Niklas är proffsig rakt igenom. Från att man kommer dit, tills man är klar och även efter besöket. Hade smärtor i ryggen som limiterade min träningsförmåga. Efter första besöket hos Stockselius var ryggen väldigt mycket bättre. 
Fick förklarat vad problemet kunde vara och hur jag ska förhindra att det återkommer, och nu har det gått några månader och har inga problem med ryggen alls.
Så om du har några problem är det bara att höra av sig till Niklas :)”

”Jag fick ett seriöst men avslappnat bemötande och fick en gedigen genomgång efter rådgivningen om målet med massagebehandlingen, vad jag ska göra för att förebygga och förhindra liknande skador. Just upplysningen om mina problemområden före, under och efter behandlingen gjorde att jag efteråt kände mig inte bara bättre i kroppen utan att jag blivit utbildad och intresserad av hur kroppens alla muskler hör samman. Jag upplevde allt klart över min förväntan. Professionellt, intressant och avslappnat är nog en god sammanfattning.”

”Proffsigt bemötande, stort kunnande och grundlig genomgång av kroppens problem innan påbörjad behandling. Extra plus för de holistiska tankesättet. Bra uppföljning. Kommer gärna tillbaka!”

”Fått hjälp med värk i skuldror och rygg, hur jag tränar bättre hållning, holistisk syn på hälsa samt långsiktigt tänk gällande träning och kost. Jag är mycket nöjd med bemötandet, helhetstänket och skulle varmt rekommendera både massage och PT-timmar!”

”Jag bokade tid hos Stockselius praktik pga ett återkommande problem med smärta i ländrygg med strålning ner i benet. Jag har haft så återkommande gånger till och från och tänkt att det inte går att göra så mycket åt annat än vila när det är som värst. Besöket hos Stockselius praktik blev ett uppvaknande för mig att det visst går att göra mycket, med ganska lite ansträngning. Behandlingen var anpassad för just mig och mina problem, och efter ett återbesök var smärtan borta. Med några få verktyg från Stockselius praktik har jag kunnat hålla ryggen smärtfri sedan dess!”

”Rekommenderas starkt 
För min del så har han varit klockrent 
Min axel smärta har försvunnit och jag känner mej mycket piggare 😎 
Tummen upp”

”Finns ett stort lugn i behandlingsrummet när man kliver in, tiden stannar liksom upp och man har tiden att andas en stund extra. Jag har gått en taktilbehandling hos Nicklas mot min ångest och depression och det har funkat med mycket goda resultat! Ökat oxytocin har resulterat i mindre ångest och mer lugn, där igenom även hittat motivationen till förändring i mitt liv. Han är duktig på det han gör och märks att han är trygg i det han arbetar med. Gott bemötande och duktig på att följa upp hur det känns genom hela behandlingen.”

”Perfekta, professionella och trevlig atmosfär”

”Kanonservice och duktig massör! Gått på massage i många år och han har lyckats släppa på spänningar jag aldrig känt av förr, rekommenderas varmt!”

”Vänligt och finkänsligt bemötande. Hade inte ont längre efter behandling.”

”Jag har blivit mycket väl omhändertagen. Vill särskilt betona att jag blivit bemött med starkt engagemang och lyhördhet. Upplever att det finns en stor kunnighet och med Stor respekt för min integritet.”

”Ett varmt omhändertagande och kände mig som en ny människa när man gick därifrån”

”Bra bemötande o förstående för kunds problem. 
Fått hjälp med rygg o stressproblem. 
Duktiga på att följa upp hur man upplever om det blivit bättre eller sämre efter behandling. 
Ser till personen hela tiden. Lyhörda”

”Mycket bra bemötande med engagemang och goda råd!”

”Trevlig, kunnig och lyhörd personal. 
Mysig lokal.” 

”Mycket bra bemötande från början till slut. Från enkel bokning via nät, till resultat av massagen och bra råd för fortsatt behandling av problem.”

”En massör med kompetens att gå på djupet och verkligen lyckas med att mjuka upp stela muskler.”

”Ett genuint bemötande och stort engagemang att hjälpa till. Bra behandling och handfasta råd, mycket uppskattat.”

”Väldigt nöjd med den hjälp jag får av Stockselius Praktik! Känns äntligen som att jag har hittar rätt behandlingsmetod för min kropp. Rekommenderar Nicklas varmt! :)”