Massage

Stockselius Praktik använder endast Ekologisk Olja i våra massage behandlingar. Nu använder vi en produkt från DEVAZ Sweden. Denna massage olja har bra egenskaper för huden och är tillverkad av vegetabiliska oljor, arnika oljor, bivax och eteriska oljor av lavendel, enbarr och bergamott. Oljan är rik på E-Vitamin.


Oavsett om du behöver behandling för att slappna av, för rehabilitering eller i förebyggande syfte skapar vi en individuell behandlingsplan för dig och dina behov. Låt oss ta hand om dig och dina muskler så att du ska kunna hålla dig frisk och aktiv.

Med utbildning av Mellansveriges Massageskola som har över 35 års erfarenhet på området och flera års arbetserfarenhet kan du känna dig trygg när du väljer att gå på friskvård hos oss. Massagen som utförs med strykningar, friktioner, töj, stretch, pressur för triggerpunkter, knogar och armbågar ökar blodcirkulationen, lättar upp spänningar i musklerna och förbättrar rörligheten i skelett samt leder.


Nybesök Massageterapeut 90min (Här pratar vi tillsammans om ditt besvär och hittar en lösning. Vi utför rörelsetester för att se vart vi ska börja någonstans och behandlar utefter dina behov.  Du kommer även få med dig dom 2-4 viktigaste övningarna för dig att göra hemma. Kom ihåg att fylla i Hälsodeklarationen som du får i din mail. Kan med fördel bokas utan besvär då du får en check på hur din kropp mår och du får behandlingar för att förebygga besvär.)

Återbesök Massageterapeut 60min

Återbesök Massageterapeut 90min


Taktil Massage 45min (Här berör vi huden med mjuka långsamma strykningar över kroppen,  detta boostar Oxytocin nivåerna i kroppen som är kroppens egna lugn och ro hormon. Oxytocin sänker naturligt även stress hormonerna Kortisol och Adrenalin, så Oxytocin hjälper dig med Stress indikationer!)


Företags Massage 30min (Tveka inte att prata med din chef angående detta och kontakta oss. Detta är både bra för dig och dina kollegor! Vi kommer till er eller ni kommer hit.)


LÄS MER OM SVENSK KLASSISK MASSAGE