Bemer

Vi använder oss av BEMER® vid behandlingar på Märstagatan 4.


BEMER® fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. BEMER® stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering. Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklade för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.

BEMER®-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. BEMER® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar BEMER® som friskvård, till en ökad prestationsförmågafritiden, i arbetet och i idrott.

Därför använder vi BEMER®-terapi i vår terapeutiska verksamhet. Det finns ett överföd av information om just BEMER®, men klicka Här så får du en snabbare version där dom visar med kamera vad som händer före och efter 8min användning!

  • 28% accelererad vasomotion
  • 31% bättre fördelning av i kappilära nätet
  • 31% förbättrat venöst återflöde
  • 29% bättre syreupptag

Vid intresse för mer Information om vad BEMER® kan göra för just dig Kontakta Oss.